• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و


موارد یافت شده: 1

1 - ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی‏های نان ترکیبی (گندم – سورگوم) (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • فیزیک
  • بررسی تطبیقی
  • ادبیات تطبیقی
  • آلودگی خاک
  • فاطمه جمالی
  • شایعه
  • شبکه های اجتماعی
  • شناخت اجتماعی
  • امین یزدی
  • RNA extraction
  • بیان ژن
  • هستی شناسی
  • هستان شناسی
  • آنتولوژی
  • آنتولوژی
  • اتمسفر اصلاح
  • Investigating and modeling the cleaning-in-place process
  • سیاست های پولی
  • بازار سرمایه
  • پایدار
  • زمینلرزه
  • زمینلرزه
  • توانمند
  • توانمند
  • توانمند
  • توانمند
  • توانمند
  • توانمند
  • شبکه عصبی
  • شبکه عصبی

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه